Кінопрем'єри тижня: другі Ялинки і четверта нездійсненна місія Тома Круза

15 грудня 11:43

В кінотеатрах України сьогодні стартують фактично всього дві прем'єри - однак обидва фільми давно очікувані.

 

Так, з 15 грудня в український кінопрокат виходить після п'ятирічної перерви вже четверта частина франшизи "Місія нездійсненна" з незмінним Томом Крузом у головній ролі. Примітно, що одну з помітних ролей у фільмі зіграв відомий російський актем Володимир Машков.

Окрім того, у прокаті стартує поки що друга (третю обіцяють наступного року) частина популярної російської новорічної комедії "Ялинки" з Іваном Ургантом і Сергієм Свєтлаковим у головних ролях.

У деяких кінотеатрах можна побачити російську комедію "Вправи у прекрасному" (у РФ фільм стартував ще в середині листопада).

Також у кінотеатрах тривають покази фільмів, що вийшли у прокат минулого (з 8-го грудня) і позаминулого (з 1-го грудня) тижня.


Росія 2011. Жанр: комедія

Переживши шалені юнацькі надії люди зазвичай погоджуються на роль учасника масовки. Але деякі все життя відчувають в собі силу і призначення згори. І щось роблять, роблять, роблять. Створюють. Або крадуть-убивають, але вже у неймовірних масштабах. У цій історії герої не крадуть, і не вбивають. Вони їдуть, грають спектакль, їдуть, грають, летять, грають, п'ють, сваряться, їдуть, миряться, п'ють, люблять, ненавидять, живуть, живуть, грають, живуть ...

Режисер: Віктор Шаміров. У ролях: Віктор Шаміров, Гоша Куценко, Костянтин Юшкевич, Ксенія Радченко, Павло Савінков.