Кінопрем'єри тижня: Холлі Беррі у "Тривожному дзвінку", екранізація життя Ренуара і фільм від Копполи

21 березня 16:48

У кінопрокат з 21 березня виходять три нових фільми і стартує тиждень показів сучасного італійського кіно. На екранах - трилер з Холлі Беррі, комедія від режисера Копполи з Чарлі Шином і Біллом Мюрреєм, британська чорна комедія, а також фільм-учасник Каннського кінофестивалю про останнє кохання великого художника.

 

На екрани з 21 березня виходять чотири кінопрем'єри: фільми "Тривожний дзвінок", "Запаморочливі фантазії Чарльза Свона-третього", комедія "Дозвольте вас убити?" і екранізація життя великого художника-імпресіоніста "Ренуар. Останнє кохання", а також тиждень італійського кіно.

Тривожний дзвінок / The Call
США, 2013
Жанр: трилер
95 хв. / 01:35

Фільм розповість про оператора колл-центру 911, куди надходить дзвінок від дівчинки-підлітка, що стала жертвою маніяка. Героїні доведеться зіткнутися зі своїми жахіттями, щоб урятувати дівчину.

Режисер: Бред Андерсон. У ролях: Холлі Беррі, Ебігейл Бреслін, Морріс Честнат, Елла Рей Пек, Майкл Імперіолі, Еві Томпсон.

Запаморочливі фантазії Чарльза Свона-третього/A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III
США, 2012
Жанр: комедія
90 хв. / 01:30

У центрі оповідання знаходиться успішний графічний дизайнер, слава, гроші і шарм якого дозволяють легко підкорювати жіночі серця. Але коли дівчина кидає його, життя його вже тішить.

Чарлі Свон-третій - ловелас. У нього власне креативне агентство і відомі друзі, а життя його легке і безтурботне. І головне - Чарлі зустрів, нарешті, любов всього свого життя - прекрасну Івону...

Але ідилія тривала недовго: Івона знаходить у шафі багату колекцію фотографій минулих подружок Чарлі і, не бажаючи стати однією з них, йде. Серце Чарлі Свона-третього розбите. Порятунком стають ексцентричні фантасмагорії, де він за всіляких неймовірних обставин знову бореться за свою кохану. Чи зможе він повернути прекрасну Івону не тільки у своїх запаморочливих фантазіях, але і в реальному житті?

Режисер: Роман Коппола (син Френсіса Форда Копполи). У ролях: Чарлі Шин, Джейсон Шварцман, Білл Мюррей, Кетрін Уінник, Патриція Аркетт.

Ренуар. Останнє кохання / Renoir
Франція, 2012
Жанр: мелодрама
111 хв. / 01:51

Лазурний берег, 1915 рік. Сивоволосий Огюст Ренуар одержує звістку про те, що улюблений син Жан поранений на фронті. Єдине, що тішить - присутність поряд молодої рудоволосої натурниці. Красуня Андре стає останньою музою майстра і наповнює його світ новими фарбами. Не дивно, що Жан, який повернувся з фронту, жагуче закохується в дивовижну красуню...

Фільм був представлений у номінації "Особливий погляд" Канського кінофестивалю 2012 року.

Режисер: Жиль Бурдо. У ролях: Мішель Буку, Кріста Тере, Венсан Ротье, Тома Доре, Мішель Глейзер.

Дозвольте вас убити? / May I Kill U?
Великобританія, 2012
Жанр: трилер, чорна комедія
88 хв. / 01:28

Британська чорна комедія, яка виникла на тлі нещодавніх безладів у Лондоні і розповідає історію патрульного поліцейського, одержимого буйними ідеями. У компанії з камерою на своєму шоломі він крутить педалі велосипеда вперед, у пошуках слави і відплати - з веселими і дуже руйнівними наслідками.

Так, у розпал вуличних безладів на тлі світової кризи лондонських поліцейських відправили втихомирювати протестуючих. Така модернізація британської поліції перетворила База з примірного служителя закону на закінченого психопата. Тепер порушників, незалежно від віку і тяжкості злочину, Баз не залишає вибору - всі вони учасники його особистого соціального проекту під назвою "Убий мене в ім'я закону". Але, навіть влаштовуючи бійню, Баз залишається справжнім британцем: перш ніж спустити курок, він обов'язково ввічливо поцікавиться: "Дозвольте вас убити, містере?".

Режисер: Стюарт Урбан. Актори: Кевін Бішоп, Джек Дулан, Френсіс Барбер, Хейлі-Марі Екс, Катажина Колечок, Розмарі Ліч. !zn


Читайте також:

Зйомки нового фільму про Джеймса Бонда відкладені

Вихід продовження "Хоббіта" відклали на півроку, побоюючись конкуренції

Світова прем'єра фільму про Стіва Джобса перенесена на невизначений термін