Хью Лорі зіграє в ремейку «Робокопа»

13 червня 08:34

Окрім доктора Хауса, у ремейку «Робокопа» будуть задіяні Гері Олдман і Семюел Л. Джексон. Реліз фільму заплановано на серпень 2013 року.

 

Британський актор Х'ю Лорі, який полюбився глядачам у ролі цинічного доктора Хауса, зіграє лиходія в ремейку фільму «Робокоп».

Нову версію стрічки про робота-поліцейського зніме Жозе Паділья, автор стрічок «Елітний загін» і «Елітний загін: Ворог всередині». Також раніше стало відомо, що Гері Олдман зіграє вченого, який створив кіборга, а Семюел Л. Джексон - медіамагната. Хью Лорі дісталася роль головного лиходія - власника корпорації, яка створила Робокопа. Реліз фільму заплановано на серпень 2013 року.

Оригінальна версія "Робота-поліцейського», більше відомого під назвою «Робокоп», була знята в 1987 році Полом Верховеном. За сюжетом, Детройтський поліцейський Мерфі гине під час виконання завдання, і з його тіла вчені створюють напівлюдину-напівмашину. З часом у кіборгу прокидається пам'ять, і він виходить з-під контролю.

Х'ю Лорі - британський актор, музикант і письменник. Широку популярність здобув завдяки серіалу «Дживс і Вустер» і «Шоу Фрая та Лорі», де грав разом з актором Стівеном Фраєм. Світового визнання Лорі домігся завдяки ролі геніального мізантропа доктора Грегорі Хауса в телесеріалі «Доктор Хаус». Також актор гастролює зі своєю групою Band from TV. !zn

Читайте також:

Як я «вбив» цього літа. Культурна відпустка (вибране)


Голосом Хауса говорить Дон Кіхот

Серіал Романа Поланскі. Всесвітньо відомий режисер як персонаж ще не знятого фільму