Disney виклала в інтернет короткометражку-номінанта на "Оскар"

31 сiчня 17:37

Мультфільм "Паперовий роман" створений за допомогою нової технології, що дозволяє поєднувати мальовані 2D-елементи з тривимірною комп'ютерною графікою.

 

Компанія Діснея виклала повну версію короткометражного мультфільму "Паперовий роман" (оригінальна назва - "Paperman") на відеосервіс YouTube.

Мультфільм, хронометраж якого становить близько шести хвилин, демонструвався в кінотеатрах перед повнометражною стрічкою "Ральф" ("Wreck-It Ralph"), що вийшла в прокат восени 2013 року. "Паперовий роман" створений за допомогою нової технології, що дозволяє поєднувати мальовані 2D-елементи з тривимірною комп'ютерною графікою.

Зараз "Паперовий роман" є претендентом на "Оскар" в номінації "Найкращий короткометражний анімаційний фільм". Конкуренцію йому складають "Адам і його собака" ("Adam and Dog"), "Свіжий авокадо" ("Fresh Guacamole"), "Догори ногами" ("Head over Heels") і "Сімпсони: найдовше подовження" ("The Longest daycare").

Повнометражний мультфільм "Ральф" також є номінантом на нагороду Американської кіноакадемії. Лауреатів "Оскара" буде названо в Лос-Анджелесі 24 лютого 2013 року. !zn

Читайте також:

"Оскар"-2013: повний список номінантів на кінопремію

Студія Діснея зніме сьомий епізод "Зоряних воєн"

Walt Disney продала легендарну кіностудію Miramax

Виявлено загублений мультфільм Уолта Діснея 1928 року