Безкоштовний концерт Пола Маккартні у Мехіко зібрав 200 тисяч глядачів (відео)

11 травня 06:43

Люди стали приходити на Сокало з самого ранку, займаючи кращі місця. До вечора площа була заповнена повністю, і влада навіть була змушена закрити доступ на неї. Глядачі зайняли і прилеглі до площі вулиці.

 

Центральна площа Мехіко Сокало 10 травня перетворилася на концертний майданчик, на якому екс-бітл сер Пол Маккартні дав безкоштовний концерт. Як написав у своєму Twitter мер Мехіко Марсело Ебрард, послухати знаменитого співака на Сокало та прилеглих вулицях зібралися близько 200 тисяч людей.

Люди стали приходити на Сокало з самого ранку, займаючи кращі місця. До вечора площа була заповнена повністю, і влада навіть була змушена закрити доступ на неї. Глядачі зайняли і прилеглі до площі вулиці.

Не обійшлося без ексцесів: на підході до Сокало зав'язалася бійка поруч з одним із пропускних пунктів. Натовп перекинув рамку металошукача, кілька людей отримали легкі поранення. Всього до охорони громадського порядку під час концерту влади залучили 4,5 тисячі поліцейських, понад 250 автомобілів і один вертоліт.

Інцидент не зміг затьмарити радості шанувальників творчості Маккартні. Багатотисячним радісним криком юрба зустріла музиканта, коли він вийшов на сцену, споруджену поруч з Кафедральним собором Мехіко.

Цей безкоштовний концерт Маккартні став третім виступом співака у Мексиці за останні дні. П'ятого травня він дав концерт у Гвадалахарі, а 8 травня відбувся його виступ у Мехіко, але на стадіоні Azteca, куди пройти можна було за квитками.



Центральна площа Мехіко, де розташовані президентський палац і Кафедральний собор, звикла до метаморфоз: її постійно обладнають для проведення ярмарків, концертів, різних виставок і парадів. Дивляться тут і футбол, як це було під час чемпіонату світу у ПАР в 2010 році: на площі був змонтований величезний екран, щоб вболівальники могли у всіх деталях насолодитися грою улюбленої команди.

Нагадаємо, у червні 2008 року Маккартні виступив у Києві на Майдані Незалежності. Тоді, незважаючи на проливний дощ, на легендарного виконавця прийшли подивитися, за даними МНС, 350 тисяч шанувальників. !zn

Читайте також:

Діти учасників The Beatles створять власну групу

Маккартні отримав зірку на Алеї слави

Сьогодні відзначається Всесвітній день The Beatles


Маккартні зняв фільм про теракт 11 вересня