Азаров схаменувся, що в Україні досі немає рейтингового каналу "Культура"

07 червня 08:00

Той канал, який є, він, за словами прем'єра, м’яко кажучи, не користується попитом. Тому не виключено, що держава - колись у майбутньому - зможе виділити кошти для створення якісно нового канал «Культура», щоб його дивилися, щоб він був популярний.

 

Кабінет міністрів України (КМУ) вивчає питання щодо виділення коштів на створення якісного та цікавого телеканалу «Культура».

Як повідомляє прес-служба уряду, про це заявив прем’єр-міністр України Микола Азаров під час урочистостей з нагоди святкування Дня журналіста 6 червня.

«Я дуже шкодую, що в Україні немає рейтингового каналу «Культура». Той, який є, він, м’яко кажучи, не користується попитом. А нам потрібно створювати хороший канал «Культура», щоб його дивилися, щоб він був популярний. Якщо він знайде свою аудиторію - то прекрасно. Тому давайте разом працювати в цьому напрямку. На майбутнє ми обов’язково закладемо кошти для цього», - заявив Микола Азаров.

Нагадаємо, що сьогодні в сфері культури мовлення веде державна телерадіокомпанія (ДТРК) "Культура", яка ретранслюється всіма ОДТРК країни.

Крім того, повідомив Азаров, уряд може розглянути питання будівництва у Києві концертної зали для виступів симфонічних оркестрів. !zn

Читайте також:

Мельпомену врятує Азаров

Перший національний транслюватиме спектаклі театру Франка в прямому ефірі

Азаров назвав відкриття Камерної сцени театру ім.Франка знаменною подією