Артисти пропонують залишити міністром культури Кулиняка - від нього шкоди менше

14 сiчня 12:30

Заслуга Кулиняка в тому, що він на посаді міністра не нашкодив українській культурі, вважає Бенюк. І взагалі, це не та посада, з якою потрібно так довго тягнути.

 

На посаді міністра культури доцільно залишити колишнього главу відомства Михайла Кулиняка, вважає актор і народний депутат Богдан Бенюк (ВО "Свобода").

"Думаю, добре було б залишити на посаді Михайла Кулиняка. Людина вже третій рік керує міністерством. І можу сказати, що за цей час він своїми діями не нашкодив українській культурі", - сказав він у коментарі виданню "Комсомольська правда в Україні".

У той же час артист не розуміє, чому президент досі не визначився з претендентом на посаду міністра культури.

"Я думав, що не виникне проблем з призначенням міністра. Адже голова Мінкультури - не та посада, яку необхідно "пригальмовувати". Але, очевидно, що трапилося щось надординарне, що так довго перебираються прізвища людей", - вважає Бенюк.

Нагадаємо, що в кінці грудня президент Віктор Янукович призначив новий склад Кабінету міністрів на чолі з прем'єр-міністром Миколою Азаровим. Без керівництва залишилися лише два відомства - Міністерство культури і Міністерство промполітики.

Як повідомляло ZN.UA, на посаду міністра культури розглядаються чотири кандидатури: Михайло Кулиняк, Тимофій Кохан, Леонід Новохатько і Андрій Вінграновський. !zn

Читайте також:

Янукович запросив голів церков у Крим, де для них "зіграє і заспіває" міністр культури

Міністру культури Кулиняку сподобалися роздуми у книгах Януковича

Кулиняка проголосили "ворогом української культури" за заохочення російського дубляжу

Міністр культури забув вказати у декларації розкішний маєток (ВІДЕО)