Ален Делон зніметься в російському фільмі

20 липня 14:38

У одній з новел кіноальманаху головний герой везе свою маму в Париж, де в кафе Ален Делон - мрія усіх російських мам - запрошує її на танець.

 

Французький актор Ален Делон зніметься в російському фільмі - він зіграє одну з ролей у кіноальманаху "З новим роком, мами", повідомив продюсер компанії Enjoy, що випускає фільм, movies Георгій Малков.

"З новим роком, мами" - це продовження фільму "Мами", який виходив до 8 березня, але вже з іншими героями і іншими історіями. У одній з новел головний герой, якого грає Павло Воля, везе свою маму (Ірину Розанову) в Париж, де в кафе Ален Делон - мрія усіх російських мам - запрошує її на танець. Але мама не вірить в те, що це справжній Ален Делон", - розповів Малков.

За його словами, контракт з Делоном вже підписаний і зйомки новели почнуться в Парижі 9 серпня.

Планується, що проект "З новим роком, мами" вийде в прокат 27 грудня 2012 року. До альманаха увійдуть 5 новел, знятих режисерами Артемом Аксененком, Сариком Андреасяном, Антоном Борматовим, Дмитром Грачевим і Климом Поплавским. Участь в проекті взяли актори Ірина Розанова, Тетяна Васильєва, Катерина Клімова, Єлизавета Боярська, Катерина Вилкова, Світлана Іванова, Ольга Сутулова, Максим Матвеєв, Павло Воля, Костянтин Крюков, Гарік Харламов, Максим Виторган, Віктор Васильєв, Станіслав Садальский і інші. !zn

Читайте також:

Ален Делон і Бриджит Бардо вимагають від Кернеса припинити вбивство собак

На кінофестиваль "Харківський бузок" приїде Ален Делон