Зозуля заявив про бажання виступати в англійській Прем'єр-лізі

Поділитися
Зозуля заявив про бажання виступати в англійській Прем'єр-лізі Мрія Зозулі - грати в Англії © ua-football.com
Форвард "Дніпра" зрадів чуткам про свій можливий трансфер.

Нападник "Дніпра" і збірної України Роман Зозуля заявив, що його обрадували чутки про можливий трансфер в англійську "Астон Віллу", які з'явилися в січні.

"Чесно, це моя мрія - грати в Англії. Я сам зрадів таким чуткам - дуже хочу виступати в тамтешній Прем'єр-лізі. Я про це відразу сказав Ігорю Коломойському, коли продовжував контракт. Але, на жаль, ніякої конкретики немає.

Після травми я довго не грав, не був на виду, і пропозицій поки немає - я ж не Ярмоленко і не Коноплянка. Але дуже хочу спробувати себе в якомусь топ-чемпіонаті. Якщо будуть пропозиції, із задоволенням їх розгляну", - сказав Зозуля в інтерв'ю Kp.ua.

Нападник підкреслив, що вже повністю відновився від травми і на тренуваннях працює в повну силу: "Я тренуюся в загальній групі, працюю на повну силу. Під час відпустки, яка тривала місяць, відпочивав всього тиждень, а потім весь час працював за своєю програмою, яку надіслав мені знайомий хорватський фахівець. Я кожен день ходив у тренажерний зал і в Києві, і на відпочинку - "закачував" коліно. Зараз, на щастя, все добре".

Читайте також: Нападник "Дніпра" Зозуля створив фонд в підтримку української армії

Нагадаємо, раніше форварду "Дніпра" повернули медаль фіналіста Ліги Європи, яку він продав на аукціоні для допомоги українській армії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі