Зозуля може покинути "Дніпро" через 3-4 дні - агент

Поділитися
Зозуля може покинути "Дніпро" через 3-4 дні - агент Зозуля може опинитися в топ-чемпіонаті © Спорт-Экспресс в Украине
Клуби з Англії і Німеччини хочуть підписати українського нападника.

Футбольний агент Олександр Панков, який представляє інтереси форварда "Дніпра" Романа Зозулі, підтвердив інтерес до свого клієнта з боку ряду європейських клубів. Також агент додав, що гравець може змінити команду вже в самий найближчий час.

"Так, дійсно, є зацікавленість клубів. Мова йде про два клуби-представники англійської Прем'єр-ліги та німецької Бундесліги, які хотіли б бачити Романа в своїй команді. Поки що не можу сказати назви цих клубів, це конфіденційна інформація, так як вони ще не зверталися із запитом до "Дніпра". Але зацікавленість є, і я вже спілкувався з представниками цих клубів.

На сьогоднішній день Роман думає над цими варіантами, основна складова його вибору – можливість отримувати регулярну ігрову практику, щоб потрапити в заявку національної збірної України на фінальну частину Євро-2016. Тому ця ситуація трохи гальмує процес. Розглядаються варіанти з орендою на півроку з правом викупу влітку", - сказав Панков.

"У Німеччині це клуб, який ставить завдання потрапити в зону єврокубків. В Англії це команда, яка на сьогоднішній день знаходиться в середині турнірної таблиці, вона знайома українським уболівальникам".

"Зараз питання полягає в тому, чи встигнемо ми все оформити, адже ми зацікавлені в тому, щоб "Дніпро" отримав достатню фінансову компенсацію за Романа. Тут повинні скластися всі складові. Але Рома виявив бажання спробувати себе в Європі. Думаю, що в найближчі 3-4 дні ситуація буде вже більш-менш ясна. Про це вже скаже "Дніпро", все буде офіційно".

Нагадаємо, що Зозуля тривалий час не грав через серйозну травму коліна, але тепер готується до другої частини сезону в повну силу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі