Зозуля і Ротань дискваліфіковані на півроку

Поділитися
Зозуля і Ротань дискваліфіковані на півроку Зозуля і Ротань будуть відпочивати на клубному рівні півроку © nikopol.online
Лідери "Дніпра" суворо покарані за свою поведінку після матчу з "Зорею".

Контрольно-дисциплінарний комітет України виніс рішення по справі щодо агресивної поведінки гравців "Дніпра" Романа Зозулі, Руслана Ротаня і Андерсона Піко після матчу 1/2 фіналу Кубка України з "Зорею".

Як повідомляє телеканал "Футбол 2", Зозуля та Ротань за напад на арбітрів матчу отримали дискваліфікації на 6 місяців. Піко за удар Караваєва отримав п'ять матчів дискваліфікації.

Відзначимо, що дискваліфікація Зозулі і Ротаня поширюється тільки на клубні виступи - гравці "Дніпра" зможуть зіграти за збірну на Євро-2016.

Нагадаємо, після матчу "Зоря" - "Дніпро", який завершився перемогою луганчан з рахунком 2:0, гравці "Дніпра" спровокували на полі конфлікт. Зозуля атакував арбітрів матчу, вдарив асистента головного рефері та спровокував бійку. Ротань наступив на ногу головному арбітру матчу Анатолію Абдулі. Піко ж вдарив Караваєва.

Раніше вінгер "Динамо" Андрій Ярмоленко і захисник "Шахтаря" Олександр Кучер отримали триматчеві дискваліфікації за бійку під час матчу киян і "гірників".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі