Зірковий ветеран українського хокею повернувся в "Донбас"

Поділитися
Зірковий ветеран українського хокею повернувся в "Донбас" Варламов знову зіграє за "Донбас" © ХК "Донбасс"
Сергій Варламов після річної паузи в кар'єрі зіграє у чемпіонаті України.

Український нападник Сергій Варламов в наступному сезоні буде виступати у складі ХК "Донбас". Гравець національної збірної України брав паузу в клубній кар'єрі і пропустив минулий сезон, однак тепер готовий грати в чемпіонаті України. Угода Варламова з "Донбасом" розрахована на один сезон.

Один з кращих гравців українського хокею захищав кольори "Донбасу" з 2011 по 2014 роки, дебютувавши в клубі в ролі капітана. Разом з донецьким клубом українець виграв Континентальний кубок, а також виходив до півфіналу Західної конференції КХЛ.

Раніше 37-річний нападник виступав у АХЛ і НХЛ ("Калгарі", "Сент-Луїс"), а також у російській Суперлізі, КХЛ, грав за київський "Сокіл" та мінське "Динамо". З 1999 року Варламов регулярно викликається до національної збірної України.

Нагадаємо, що в 2013 році Варламов "прославився" своєю бійкою в готелі з одноклубником по "Донбасу" Михайлом Анісіним, після якої обидва учасники інциденту опинилися в лікарні.

Відзначимо, що раніше ряди "Донбасу" поповнили Віктор Захаров, Всеволод Толстушко, Євген Напненко, Руслан Ромащенко, Володимир Чердак, Микита Буценко та Сергій Бабінець.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі