"Зоря" висунула першого кандидата на посаду президента української Прем'єр-ліги

Поділитися
"Зоря" висунула першого кандидата на посаду президента української Прем'єр-ліги Генінсон претендує на крісло керівника УПЛ © ФФУ
Луганський клуб висунув свого кандидата, який поки що є єдиним офіційним.

Луганська "Зоря" висунула першого кандидата на пост президента УПЛ, яким став Володимир Генінсон. Про це повідомив член Виконавчого комітету ФФУ і головний редактор журналу "Футбол" Артем Франков.

"Наскільки мені відомо, в Прем'єр-лізі вчора був зареєстрований перший кандидат в президенти – Володимир Генінсон. Так що переходимо до офіційної конкретики! Щоб брати участь у виборах, кандидат має бути висунутий хоча б одним клубом – учасником Прем'єр-ліги, і таким стала "Зоря", - написав Франків у своїй конференції на MatchDay.

Генінсон донедавна обіймав посаду виконавчого директора Федерації футболу України, яку залишив у грудні минулого року. Раніше він очолював державний концерн "Укрспортарена", який керував "Олімпійським", "Ареною Львів" та київським Палацом спорту.

Очікується, що опонентами Генінсона стануть Равіль Сафіуллін та Ігор Дедишин, однак останні двоє поки що не зареєстровані в майбутніх виборах.

Читайте також: В УПЛ має бути 16 клубів - Грозний

Вибори нового керівника Прем'єр-ліги відбудуться на загальних зборах клубів УПЛ 29 лютого. Чинним президентом організації, нагадаємо, є Віталій Данилов.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі