"Зоря" відправила "Дніпро" в нокдаун перед зимовою перервою

Відео
Поділитися
"Зоря" відправила "Дніпро" в нокдаун перед зимовою перервою "Зоря" знову відібрала очки у одного з лідерів © moskva.com
Підопічні Мирона Маркевича напевно будуть згадувати поразку від "Зорі" наприкінці чемпіонату, коли в боротьбі за п'єдестал пошани може не вистачити кількох очок.

"Дніпро" втратив важливі очки у боротьбі за чемпіонство Прем'єр-ліги, зазнавши другої поразки в сезоні. Підопічні Мирона Маркевича програли на виїзді луганської "Зорі" 1:2.

У першому таймі матч проходив досить нудного сценарієм, однак після перерви глядачі на трибунах запорізькій "Славутич-Арени" не нудьгували. Рахунок відкрив Філіп Будковський, а під завісу поєдинку, коли дніпряни всіма силами пішли вперед з надією врятувати матч, Прінс Сегфебия подвоїв перевагу. Все, на що вистачило гостей гол престижу - його організував Євген Коноплянка.

Таким чином, "Дніпро" тепер вже на 8 очок відстає від "Динамо", яке пішло на зимову перерву в ролі лідера, і на три залікових пунктів - від "Шахтаря", який йде другим.

Примітно, що "Зоря" стала справжньою грозою для "Дніпра": востаннє дніпропетровцям вдавалося 24 березня 2012 року - в сезоні-2011/12. Тоді дніпряни перемогли 3:1, а адже ще в першому колі програли 0:2 на виїзді. Та й взагалі в п'яти останніх чемпіонатах команда з Дніпропетровська лише двічі святкувала успіх.

Втім, команда Юрія Вернидуба у нинішньому сезоні взагалі виглядає дуже пристойно, особливо в поєдинках з лідерами. Нагадаємо, що "Зоря" вдалося зіграти внічию з "Динамо" 2:2 (причому луганчани врятувалися від поразки на останніх секундах), а потім обіграли "Шахтар" 1:0 (вперше за 21 рік!). Якби не прикрі невдачі у зустрічах з середняками (поразки від "Волині" 1:2, "Ворскли" 0:2 і "Олімпіка" 0:1), луганчани були б як мінімум в четвірці.

Поки ж "Зоря" - п'ята. У разі, якщо "Волинь" переможе "Металіст" у матчі 7 грудня, луганчани опустяться на 6-ту сходинку. То ж, якщо виграють харків'яни або поєдинок завершиться внічию.

Зоря - Дніпро- 2:1 (0:0)

Голи: Будковський, 51 (1:0). Сегбефия, 87 (2:0). Коноплянка, 90 (2:1).

"Зоря" (Луганськ): Сантіні, Ярмаш, Ст. Вернидуб, Пилявський, Гнатович, Грицай (Білий, 77), Сегбефія, Петряк (Караваєв, 66), Малиновський (Любеновіч, 86), Хомченовський, Будковський.

"Дніпро" (Дніпропетровськ): Бойко, Федецький (Матеус, 63), Чеберячко, Дуглас, Влад, Ротань, Кравченко (Бруну Гама, 81), Лучкевич, Зозуля, Коноплянка, Калініч (Селезньов, 81).

Покарання: Грицай, 38. Ротань, 50. Сегбефия, 62. Калініч, 68. Ст. Вернидуб, 77.

Судді: Швецов (Одеса).

6 грудня. Запоріжжя. "Славутич-Арена".

Читайте також: Безус, який занудьгував на лаві запасних "Динамо", зацікавив "Дніпро"

"Дніпро" не може перемогти в рамках чемпіонату Прем'єр-ліги вже протягом п'яти матчів. В рамках 14-го туру дніпропетровці не зуміли обіграти донецький Металург, звівши матч внічию 1:1.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі