"Зоря" розгромила "Олімпік" і вийшла на четверте місце

Відео
Поділитися
"Зоря" розгромила "Олімпік" і вийшла на четверте місце "Зоря" впевнено увійшла у весняну частину сезону © football.ua
Луганчани виявилися сильнішими донецької команди в битві за зону єврокубків. Команда Юрія Вернидуба отримала заряд впевненості на кілька матчів, а "Олімпік" знову спробує знайти швидкий вихід з кризи.

У матчі 15-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги луганська "Зоря" на домашньому стадіоні в Запоріжжі розгромила донецький "Олімпік" 5:1.

Завдяки перемозі підопічні Юрія Вернидуба вийшли на 4-е місце в турнірній таблиці, залишивши позаду розгромленого опонента і харківський "Металіст". Харків'яни спробують повернутися на колишні позиції, однак це завдання буде складним - у восресенье 1 березня вони грають з "Динамо" в Києві.

"Зоря" показала, що має намір серйозно поборотися за путівку в Лігу Європи, яких з наступного сезону стане на одну менше. Іншими словами, щоб стартувати в кваліфікації луганчанам необхідно займати мінімум 4-е місце. "Олімпік" взимку задекларував наміри взяти участь у боротьбі за єврокубки, проте поки що підопічні Романа Санжара виглядають непереконливо.

Читайте також: "Зоря" підписала футболіста з Криму, який прийняв російське громадянство

Хоча, якщо згадати перше коло першості, то цей колектив показав, що як мінімум вміє швидко виходити з кризи. Досить згадати розгром на старті від одеського "Чорноморця", коли експерти очікували, що дебютант Прем'єр-ліги посиплеться, але вже з наступного матчу "синьо-білі" почали методично набирати очки. І разгомы від "Шахтаря" і "Дніпра" не стали тому на заваді.

Цікаво, що усі голи у двобої були забиті після розіграшу стандартних положень - кутових, штрафних та пенальті.

Зоря - Олімпік - 5:1 (3:0)

Голи: Малишев, 7 (1:0). Драченко, 13 - в свої ворота (2:0). Малиновський, 31 - з пенальті (3:0). Каменюка, 59 (4:0). Пилявський, 69 (5:0). Кадімян, 70 (5:1).

"Зоря" (Луганськ): Полтавцев, Опанасенко, Пилявський, Білий, Каменюка, Малишев, Грицай, Хомченовський (Тотовицький, 62), Малиновський (Петряк, 67), Караваєв, Будковський.

"Олімпік" (Донецьк): Махарадзе, Іванов, Гришко, А. Міщенко, Тищенко, Лебідь (Семенина, 23), Огіря, Моху, Дорошенко, Драченко (Кадімян, 38), Лисенко (Ситник, 65).

Покарання: Тищенко, 30. Дорошенка, 50. Каменюка, 59. Опанасенко, 63. Малиновський, 64 (попередження).

Судді: Абудла (Харків), Петраков, Приступа (обидва - Київ).

28 лютого. Запоріжжя. Стадіон "Славутич-Арена".

Додамо, що 28 лютого у Львові свій матч 15-го туру проведе донецький "Шахтар": підопічні Мірчі Луческу зіграють проти полтавської "Ворскли".

27 лютого Чорноморець і Іллічівець відкрили 15-й тур Прем'єр-ліги нульовою нічиєю на стадіоні "Метеор" у Дніпропетровську.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі