"Зоря" підписала екс-нападника запорізького "Металурга"

Поділитися
"Зоря" підписала екс-нападника запорізького "Металурга" Ілля Корнєв (ліворуч) продовжить кар'єру в команді Вернидуба © goldtalant.com.ua
Черговий талант запорізького клубу знайшов нову команду.

Нападник Ілля Корнєв підписав контракт з луганською "Зорею", про що повідомив сайт уболівальників клубу. Це вже другий футболіст з академії "Металурга" - раніше контракт з клубом уклав півзахисник Єгор Демченко.

Корнєв дебютував в українській Прем'єр-лізі в поточному сезоні у другому турі, після чого зіграв 11 матчів і забив один гол, який став першим для команди Анатолія Чанцева, який був забитий не зі стандарту.

Варто відзначити, що Корнєв, як і всі інші футболісти першої команди "Металурга", покинув клуб на правах вільного агента. Зараз "Металург" залишився без фінансування і не зможе стартувати у другій половині сезону.

Нагадаємо, раніше "Зоря" поповнилася двома бразильцями - нападником Пауліньо і захисником Рафаелем Форстером, які підписали контракти на два роки.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі