"Зоря" хоче проводити єврокубкові матчі в Запоріжжі

Поділитися
"Зоря" хоче проводити єврокубкові матчі в Запоріжжі Луганська "Зоря" швидше за все займе 4-е місце на фініші Прем'єр-ліги-2014/15 © football.ua
Швидше за все луганській "Зорі" вдасться заявитися до кваліфікації Ліги Європи. Однак поки що відкрите питання, де саме будуть грати підопічні Вернидуба.

В луганській "Зорі" розраховують проводити домашні матчі в Лізі Європи там же, де і команда грає в Прем'єр-лізі - Запоріжжя.

Луганці надали УЄФА необхідні гарантії, і тепер все залежить від керівного органу європейського футболу, адже за інформацією ЗМІ, там вважають, що єврокубки в Україні можуть грати лише у Києві та Львові - так, як було в сезоні-2014/15.

"Поки є тільки два варіанти - Львів і Київ. Але знаю, що "Зоря" і "Ворскла" надали в УЄФА гарантії безпеки проведення таких поєдинків, як у Запоріжжі, так і в Полтаві", - зазначив головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб в інтерв'ю газеті "Команда".

"Нас в Запоріжжі все влаштовує, як головний стадіон міста Славутич-Арена, так і тренувальне поле на стадіоні "Торпедо", - додав наставник.

Нагадаємо, що в сезоні-2014/15 "Зоря" грала домашні матчі в єврокубках на київських стадіонах "Оболонь-Арена" і "Динамо" імені Валерія Лобановського.

Команда Вернидуба дійшла до плей-офф кваліфікації Ліги Європи, поступившись там голландському "Фейєноорд" у напруженій боротьбі. Зігравши вдома 1:1, луганці відігралися з 0:3, але пропустили 4 гол за кілька хвилин до фінального свистка.

В рамках 24-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги "Зоря" зіграла внічию 1:1 з "Карпатами", однак при цьому команда зберігає хороші шанси на фініш у топ-4. Що гарантує луганчанам путівку в кваліфікацію Ліги Європи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі