ЗМІ: Гравці «Металіста» можуть влаштувати бойкот збірної на підтримку Маркевича

Поділитися
© archunion.com.ua
Услід за Мироном Маркевичем, який подав у відставку з посади головного тренера збірної України, виступати за головну команду країни можуть відмовитися і футболісти «Металіста».
Услід за Мироном Маркевичем, який подав у відставку з посади головного тренера збірної України, виступати за головну команду країни можуть відмовитися і футболісти «Металіста».«Гравці харківського клубу, яких викликав Маркевич до лав національної збірної мають намір виступити солідарно стосовно головного тренера своєї команди і тим самим виявлять свій протест рішенню КДК ФФУ (Контрольно-дисциплінарный комітет Федерації футбола України) щодо зняття з команди дев'яти очок», - мовиться в повідомленні телеканалу «24». Останнім часом з «Металіста» в збірну викликалися Денис Олейник, Сергій Валяєв і Марко Девіч. Нагадаємо, що  Маркевич  подав у відставку в суботу, 21 серпня, мотивуючи своє рішення тим, що «ФФУ повністю дискредитувала себе нещодавнім рішенням КДК стосовно ФК «Металіст». Пізніше ФФУ заявила, що не може прийняти відставку тренера за вимогами КЗпП. Заява Маркевича розглядатиметься 25 серпня на засіданні виконавчого комітету ФФУ. Нагадаємо також, 17 серпня стало відомо, що КДК ФФУ визнав матч чемпіонату країни сезону-2007/08 «Металіст» — «Карпати» (4:0) таким, що пройшов з порушенням принципів fair play (чесної гри). Обидві команди будуть позбавлені дев'яти очок у поточному розіграші першості. Окрім того, ряд функціонерів з «Металіста» і «Карпат» отримали  тривалу  дискваліфікацію. «Металіст» вимагав відмінити рішення КДК,  львівський клуб раніше також пообіцяв оскаржити  його. Остаточне рішення, пов'язане з позбавленням харківського «Металіста» і львівських «Карпат» дев'яти очок, буде принято Спортивним арбітражним судом у Лозанні. За матеріалами телекана "24"
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі