Зінченко хоче завоювати місце в складі ПСВ

Поділитися
Зінченко хоче завоювати місце в складі ПСВ Зінченко в ПСВ поки виходить лише на заміну © twitter.com
Півзахисник збірної України розповів про свою адаптацію в нідерландському клубі.

Український півзахисник Олександр Зінченко розповів про те, чому мало грає за ПСВ і висловив бажання закріпитися у складі нідерландського клубу.

"Мені в Ейндховені дуже комфортно, хоча умови міста для мене не так вже й важливі. Головний і єдиний мінус - поки у мене недостатньо ігрової практики. Коли я буду отримувати більше часу на полі, буду відчувати себе ще краще.

На мене не тисне те, що мене деколи випускають на заміну в самому кінці. Це просто не те, чого я хочу. Є тут і об'єктивні причини. Наприклад, коли отримав виклик в збірну України на матч з Ісландією, чотири дні тренувався на уколах, зіграв, приїхав сюди і смикнув м'яз. Тобто весь вересень лікувався. Буквально перед самим від'їздом в Ростов-на-Дону взяли на виїзд - як перекладача. Зараз головне, що здоров'я вже не турбує, я готовий грати. Але у тренерського штабу своє бачення, вони дають стільки часу, скільки вважають за потрібне", - сказав Зінченко.

"Манчестер Сіті" - імперія футболу. Те ж саме, що тут, тільки на рівень вище. Але поки завдання - вигризти місце в складі ПСВ. Мені ніхто нічого не давав просто так", - також зазначив півзахисник.

Нагадаємо, влітку Зінченко перейшов в "Ман Сіті", але був відправлений в оренду в ПСВ. За клуб з Ейндховена півзахисник провів п'ять матчів (у всіх виходив на заміну).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі