Зінченко готовий покинути чемпіонат Росії заради збірної України - ЗМІ

Поділитися
Зінченко готовий покинути чемпіонат Росії заради збірної України - ЗМІ Зінченко виступає за "Уфу" з лютого 2015-го © pfcufa.ru
Агент футболіста зробить все можливе, щоб знайти йому новий клуб.

Перспективний український півзахисник Олександр Зінченко готовий покинути "Уфу" і чемпіонат Росії заради збірної України.

Як стало відомо Depo.ua, у Зінченка і його агента Юрія Гаврилова відбувся діалог з менеджерами Федерації футболу України, за підсумками якого стало зрозуміло, що футболісту потрібно шукати варіанти для продовження кар'єри в Європі і залишити "Уфу" вже найближчим літом.

При цьому в лютому 2015 року Зінченко підписав з "Уфою" чотирирічний контракт. Крім того, у футболіста є конфлікт з "Шахтарем" - контракт із "гірниками" був розірваний до його завершення. Раніше гендиректор "Шахтаря" Сергій Палкін заявив, що клуб домагається дискваліфікації півзахисника.

Агент футболіста розглядає варіанти з Європи, але можлива дискваліфікація значно знижує шанси перспективного півзахисника перейти в команду з топ-чемпіонатів, оскільки там не хочуть вплутуватися в можливу судову тяганину. Щоправда, існує також варіант з компенсацією "гірникам".

Повідомляється, що Гаврилов в будь-якому випадку спробує знайти для Зінченка новий клуб ще до міжсезоння, щоб влітку футолист змінив команду. Сума відступних, яку хоче отримати за гравця "Уфа", поки невідома.

Нагадаємо, раніше Зінченко був викликаний до молодіжної збірної України, але потім відправлений назад в Росію - нібито через застуду. В "Уфі" інформацію про те, що гравець був хворий, спростували.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі