Журналісти розіграли Маркевича, запропонувавши йому очолити збірну Росії

Відео
Поділитися
Журналісти розіграли Маркевича, запропонувавши йому очолити збірну Росії Маркевич став жертвою розіграшу © moskva.com
Головний тренер "Дніпра" відразу відповів відмовою, хоча і сказав, що в Росії є "класні футболісти".

Мирона Маркевича по телефону розіграли журналісти програми "Вєсти.UA", запропонувавши йому очолити збірну Росії у зв'язку з ймовірним звільненням Фабіо Капелло. Головний тренер "Дніпра" від пропозиції відмовився, аргументувавши свою відповідь нинішньою політичною ситуацією. При цьому Маркевич підкреслив, що гроші не мають значення в даній ситуації.

"Ви ж розумієте, що це для мене нереально, враховуючи всі політичні моменти. Я б з задоволенням, тим більше там є класні футболісти, але зрозумійте мою ситуацію. Все зараз настільки наелектризовано по відношенню до Росії. Зараз не той час для мене, - сказав Маркевич, - Яка сума може поміняти мою позицію? Так справа ж не в грошах. Я вам ще раз повторюю: ви ж бачите, що йде війна, хочемо ми цього, чи ні. Може, у вас в Росії це не так помітно, а у нас тут це кожен день".

В кінці розмови журналіст зізнався, що розіграв Маркевича, на що тренер, який нещодавно став "Людиною року" серед львів'ян, відреагував цілком нормально: "Це ви мене так розвели? Ну заради бога".

Читайте також: "Правий сектор" проведе в середу акцію протесту під АП

Додамо, що Маркевич, на думку букмекерів, є головною кандидатурою на посаду головного тренера збірної України після того, як команду залишить Михайло Фоменко (5 до 1). Також даються котирування на Олега Блохіна (11 до 1) та Андрія Шевченка (11 до 1). Нагадаємо, в цьому році Маркевич вивів "Дніпро" у фінал Ліги Європи, де поступився "Севільї".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі