Журналісти пригадали, як у 2001-му найдорожчий гравець Англії "коштував" 26 м'ячів

Поділитися
Журналісти пригадали, як у 2001-му найдорожчий гравець Англії "коштував" 26 м'ячів Анхель ді Марія став найдорожчим футболістом англійського чемпіонату © manutd.com
Аргентинець Анхель ді Марія став автором найдорожчого трансферу в історії англійського футболу. За кількістю заплачених за нього грошей півзахисник випередив у тому числі й українця Андрія Шевченка - майже на 30 мільйонів євро.

Журналісти таблоїду Sunday Mirror повідомили подробиці про те, як найдорожчий в історії англійської Прем'єр-ліги гравець аргентинець Анхель ді Марія за досить курйозних обставин отримав путівку у великий футбол.

Нагадаємо, що "Манчестер Юнайтед" заплатив мадридському "Реалу" за аргентинця 75 мільйонів євро.

У 2001 році 13-річний талановитий футболіст за досить несподіваний гонорар - 26 футбольних м'ячів - опинився в команді "Росаріо Сентраль". Почавши грати у футбол ще в 4 роки в дитячому колективі "Ель Торито" він проявив свої бомбардирські якості і потрапив на олівець футбольних агентів.

"Ми не могли попросити грошей за дитину такого віку, тому вони обіцяли нам 26 футбольних м'ячів. На жаль, в Росаріо не виконали умов переходу, тому ми нічого не отримали", - розповів президент" Ель Торито" Хорхе Корнейо.

За Росаріо Ді Марія зіграв 35 матчів і забив шість м'ячів, а в 2007-му році відправився підкорювати Європу, підписавши контракт з португальською "Бенфікою", повідомляє iSport.ua. Аргентинський клуб отримав за свого таланта шість мільйонів євро, тоді як португальці заробили на трансфері майбутнього віце-чемпіона світу в "Реал" в чотири рази більше.

Додамо, що сума трансферу ді Марії перевершила переходи таких відомих футболістів, як чемпіон світу Фернандо Торрес ("Ліверпуль" - "Челсі" - 63 мільйони євро), Месут Озіл ("Реал" - "Арсенал", 50 мільйонів), а також Андрій Шевченко, за якого в 2006 році "Челсі" заплатив 45 мільйонів в європейській валюті італійському "Мілану".

Раніше повідомлялося, що "Манчестер Юнайтед" у трьох стартових поєдинках сезону зазнав дві поразки, в тому числі і програв 0:4 клубу третього дивізіону Англії "МК Донс" в рамках Кубка Ліги. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі