Збірна України перемогла на чемпіонаті світу з пожежно-рятувального спорту

Поділитися
Збірна команда України стала переможцем VI чемпіонату світу з пожежно-рятувального спорту, який проходив у Донецьку 27-29 серпня. Про це повідомляє прес-служба Міністерства з надзвичайних ситуацій.
Збірна команда України стала переможцем VI чемпіонату світу з пожежно-рятувального спорту, який проходив у Донецьку 27-29 серпня. Про це повідомляє прес-служба Міністерства з надзвичайних ситуацій.Друге місце серед 15 команд-учасників посіла збірна Чехії, третє завоювали білоруси. На попередніх чемпіонатах світу команда України неодноразово отримувала призові місця, проте ніколи не була першою. Перемога дісталася українцем у важкій і напруженій боротьбі. Отримавши друге місце в бойовому розгортанні, вони випередили своїх суперників. (У бойовому розгортанні необхідно підключити мото-помпу, розтягнути пожежні рукави і попасти в ціль струменем води.) Усього в програму чемпіонату входить чотири види змагань: підйом зі штурмовими сходами у вікно 4-го поверху навчальної башти, подолання 100-метрової смуги з перешкодами, пожежна естафета 4х100 і бойове розгортання.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі