Збірна України перед матчем з Молдовою посилилася двома форвардами

Поділитися
© uefa.com
Динамівець Артем Мілевський і Євген Селезньов з «Дніпра» приєдналися до колег зі збірної у середу. У четвер українці вилітають в Кишинів на перший з двох матчів спареного туру - проти Молдови.

Тренерський штаб збірної України з футболу викликав у табір команди, яка готується до відбіркових матчів чемпіонату світу-2014, двох нападників - динамівця Артема Мілевського і Євгена Селезньова з «Дніпра».

Обидва гравці приєдналися до колег зі збірної у середу, а Мілевський навіть встиг взяти участь у вечірньому тренуванні «синьо-жовтих».

Як повідомляє прес-служба ФФУ, у четвер українці вилітають у Кишинів на перший з двох матчів спареного туру - проти Молдови.

Нагадаємо, раніше розташування збірної покинули захисники Ярослав Ракицький і Віталій Мандзюк - через запалення ахіллового сухожилля і вірусну інфекцію відповідно.

Окрім того, у складі української команди швидше за все буде відсутній Євген Коноплянка, який отримав пошкодження на тренуванні.

За словами лікаря збірної Андрія Шморгуна, медичний штаб збірної докладає максимум зусиль для того, щоб Коноплянка відновився до зустрічі проти Чорногорії.

Матчі Молдова - Україна і Україна - Чорногорія відбудуться відповідно 12 і 16 жовтня, початок обох ігор - о 21.00. !zn

Читайте також:

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі