Збірна України може зіграти з Німеччиною, Чилі і Уругваєм

Поділитися
Збірна України восени може зіграти товариські матчі з Чилі та Уругваєм, а наступного року - з Німеччиною. Про це у понеділок, 9 серпня, повідомив віце-президент ФФУ Володимир Лашкул.
Збірна України восени може зіграти товариські матчі з Чилі та Уругваєм, а наступного року - з Німеччиною. Про це у понеділок, 9 серпня, повідомив віце-президент ФФУ Володимир Лашкул. За його словами, вже досягнуто угоди про контрольний поєдинок з командою Німеччини, який повинен відбутися 11 листопада 2011 за умови, що німцям не доведеться брати участь у матчах плей-офф Євро-2012. Окрім того, уточнив Лашкул, ФФУ найближчим часом, 13-14 серпня, може підписати контракт про проведення 7 вересня цього року товариського матчу з командою Чилі. Нагадаємо, 4 вересня збірна України зіграє з Польщею, 8 жовтня - з Канадою та 17 листопада - із Швейцарією. Незаповненою серед можливих дат у нинішньому році залишається лише одна - 12 жовтня. ФФУ, як зазначив Лашкул, вважала б за краще бачити суперником збірної команду Уругваю, проте веде паралельні переговори з низкою інших національних асоціацій. Найближчої середи, 11 серпня, на підопічних Мирона Маркевича очікує товариський матч з віце-чемпіонами світу, збірною Голландії. Наставник української збірної у понеділок дав прес-конференцію, присвячену цьому поєдинку. На ній Маркевич, зокрема повідомив, що сенегальський захисник харківського «Металіста» Папа Гуйє незабаром прийме українське громадянство. Тренер також розповів, що жодних кадрових змін до попередньо оприлюдненого складу не вносив, оскільки в останньому турі чемпіонату України, на щастя, «збірникам» вдалося уникнути травм. Щодо резервістів, яких везе у Донецьк тренер голландців Берт ван Марвейк, на думку Маркевича, невідомо, що краще - грати проти виснаженого основного складу або проти нових Футболістів. «Повірте, Голландія має достатньо висококваліфікованих виконавців, які, до того ж, будуть грати проти нас з подвійним завзяттям, щоб довести тренерові закономірність свого виклику до лав збірної», сказав він. Проте наставник українців підкреслив, що більше переймається своєю командою, ніж проблемами суперників. «Мене більше хвилює, яку гру продемонструє наша збірна. Нам важливо показати змістовні дії і, звичайно, досягти при цьому позитивного результату. Я також переконаний, що за рік-два ніхто не згадає, в якому складі виступали у цій грі команди. Попереду - матч на рівні національних збірних, і цим все сказано», - сказав Маркевич.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі