Збірна України з баскетболу втратила на чемпіонаті світу підтримку лідера

Поділитися
Збірна України з баскетболу втратила на чемпіонаті світу підтримку лідера В одній з таких атак отримав травму Сергій Гладир © solobasket.com
Через травму атакуючий захисник Сергій Гладир може пропустити чемпіонат світу в Іспанії. Як мінімум в наступному поєдинку з Туреччиною команді Фрателло доведеться шукати заміну одному з лідерів.

Атакуючий захисник збірної України з баскетболу Сергій Гладир не зможе допомогти своїй команді у найближчих матчах на чемпіонаті світу в Іспанії.

Лідер українців отримав пошкодження ноги під час програного поєдинку з Фінляндією (76:81), коли після виконання кидка невдало приземлився на паркет майданчика.

Про те, що збірній доведеться шукати заміну Гладирю повідомив президент Федерації баскетболу України Олександр Волков. За словами Волкова, лідер збірної надірвав зв'язки на нозі, проте медики команди зроблять все можливе, щоб найближчим часом повернути баскетболіста до гри.

Нагадаємо, Україна зазнала в матчі з Фінляндією перша поразка на турнірі, яка багато в чому пояснювалося відсутністю на майданчику Гладиря, який припинив грати фактично з кінця першої чверті.

При цьому головний тренер збірної України Майк Фрателло зазначив, що буде обговорювати зі своїми асистентами, ким замінити на майданчику травмованого Гладиря.

Додамо, що у третьому турі чемпіонату світу у групі українці зіграють З 2 вересня зі збірною Туреччини. Після двох поєдинків "синьо-жовті" мають одну перемогу в активі і розташувалися на другій сходинці турнірної таблиці слідом за США. Напередодні американці розібралися і з Туреччиною - 98:77.

Нагадаємо, що в поєдинку з фінами за Україну дебютував наймолодший баскетболіст чемпіонату світу 17-річний українець Святослав Михайлюк. Непогане виконання талановитого юніора у дебютному поєдинку може підштовхнути тренерський штаб до того, що саме він буде грати на позиції травмованого Гладиря в наступних матчах. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі