Збірна України вперше за два роки пропустила гол у товариських матчах

Поділитися
Збірна України вперше за два роки пропустила гол у товариських матчах Тарас Степаненко врятував Україну від конфузу © detskiymir.vn.ua
Зустріч з Нігером з рядового тренувального поєдинку перетворилася в бойовий і досить цікавий з точки зору статистики матч.

Обігравши Нігер 2:1 у четвер 22 травня на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського в Києві, збірна України вперше за два роки дозволила опонентам вразити свої ворота у рамках товариських матчів.

Востаннє українці пропускали в контрольних іграх 6 червня 2012 року в німецькому Інгольштадті, коли готувалася до Євро-2012, у зустрічі з Туреччиною. Той поєдинок завершився поразкою команди Олега Блохіна 0:2. Примітно, що тоді ворота "синьо-жовтих", як і в матчі з Нігером, захищав Андрій П'ятов.

Після поразки від турків українці грали спаринги з такими збірними як Чехія і Болгарія (обидва матчі пройшли у другій половині 2012 року і завершилися внічию 0:0), Норвегія (дебют на тренерській лавці Михайла Фоменка завершився перемогою 2:0), Камерун (0:0), Ізраїль (2:0) і США (перший вихід збірної після поразки від Франції в стиках відбору ЧС-2014 і перемога "синьо-жовтих" 2:0).

У вересні українці проведуть ще один спаринг напередодні старту у кваліфікації Євро-2016. Суперниками підопічних Фоменка можуть стати південноамериканські збірні - Бразилія або Уругвай.

Нагадаємо, що у відбірковому турнірі чемпіонату світу-2014 збірна України у груповому раунді стала однією з найбільш результативних команд, а також пропустила найменше м'ячів у свої ворота - 4. Втім, стикові поєдинки з Францією трохи зіпсували статистику - у Парижі в матчі після перемоги 2:0 у Києві підопічні Михайла Фоменка пропустили три голи.

Примітно, що гол нігерійця Бале Умару кілька разів переписав статистичні збірки: його влучний удар став першим для африканської команди за межами континенту, а українці пропустили на своєму полі вперше з зустрічі з Молдовою в рамках відбору на ЧС-2014. Тоді, нагадаємо, підопічні Фоменка дозволили супернику забити за рахунку 2:0 на свою користь. !zn

Читайте також:

Михайло Фоменко викликав у збірну України п'ятьох новачків

Збірна України не гратиме з Каталонією, - ЗМІ

Найкращий спринтер світу Усейн Болт може зіграти за збірну Ямайки з футболу

Футбольна збірна України представила нову форму

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі