Збірна України рухається у правильному напрямку - Шевченко

Поділитися
Збірна України рухається у правильному напрямку - Шевченко Шевченко бачить зрушення в якості гри збірної © twitter.com
Наставник національної команди підбив перші підсумки своєї роботи.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко задоволений результатами команди під його керівництвом. Про це фахівець заявив у ефірі програми "Моя гра з Аллою Бублій" на телеканалі "Футбол 1".

"Це мій перший тренерський досвід. І ці 5 місяців пролетіли дуже швидко. Найважливіше для тренера - це результат. Є позитивні зрушення. Ми бачимо, що команда рухається в правильному напрямку. Є зрушення і в якості гри, і щодо футболістів, і в інтересі тих же вболівальників. Для нас дуже важливо, щоб ми грали не тільки у футбол, який нам подобається, а і який подобається вболівальникам".

"Кожен тренер бачить футбол по-своєму - структуру гри, підготовку... Я перед собою поставив дуже важку задачу. Я хочу, щоб ми грали у футбол, який буде приносити результат, на який приємно дивитися і який буде подобатися вболівальникам. Я розумію, що для цього потрібно зробити великий шматок роботи. Кожен матч був важкий, відповідальний - і кожен матч попереду буде таким же. У нас дуже важка група", - сказав Шевченко.

"Люблю, коли є певні правила і коли їх дотримуються. Я вимогливий. Якщо я повинен бути суворим, я буду їм. Якщо це треба. В принципі, я завжди вважаю, що людині треба давати шанс. Якщо ти даєш людині шанс, і він його не використовує, значить, це його проблема і його вина. Для всіх повинні бути однакові правила, принципи, і немає ніяких винятків. Це моє бачення і моя філософія в роботі з командою".

Читайте також: Шевченко у збірній України не хоче "вигадувати велосипед"

Нагадаємо, що наступний поєдинок у рамках відбору на чемпіонат світу 2018 року збірна України проведе у вересні наступного року проти Туреччини.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі