Збірна України проведе закордонний збір перед матчем з Фінляндією

Поділитися
Збірна України проведе закордонний збір перед матчем з Фінляндією Збірна України буде готуватися до наступного поєдинку на закордонному зборі © ФФУ
Команда збереться в перших числах червня.

Збірна України планує зібратися у червні і відправитися на закордонний збір, щоб підготуватися до поєдинку з Фінляндією в рамках відбору на ЧС-2018. Про це повідомив президент ФФУ Андрій Павелко.

"На початку червня збірна збереться в Києві, після чого буде проведено закордонний збір. Швидше за все, це буде Австрія чи інша країна в центрі Європи. Відразу ж буде проведена товариська гра, а в якості суперника зараз тренерським штабом обрана команда Мальти. Після триватиме збір, а за пару днів до матчу буде здійснено переліт до Фінляндії", - сказав Павелко в ефірі телеканалу "Футбол 1".

Матч збірних Фінляндії та України відбудеться 11 червня. У першому колі підопічні Андрія Шевченка вдома обіграли суперника з рахунком 1:0.

Після п'яти турів Україна займає третє місце в своїй групі, маючи в активі 8 очок. Перші два місця утримують Хорватія (13 очок) і Ісландія (10).

Читайте також: Хорватія мінімально обіграла Україну у відборі на ЧС-2018

Нагадаємо, в минулому поєдинку українці поступилися на виїзді хорватам з рахунком 0:1.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі