Збірна України проведе спаринг з улюбленою командою Аргентини

Поділитися
Збірна України проведе спаринг з улюбленою командою Аргентини © football.ua
Українська футбольна команда все-таки зіграє товариський матч до відходу у відпустку. Реальним варіантом для підопічних Михайла Фоменка може стати зустріч з Ямайкою.

Збірна України все-таки не залишиться без спаринг-партнера на травневий збір, який відбудеться на початку третьої декади травня.

Як повідомляє газета "Команда", посилаючись на власні джерела, 22-23 травня національна збірна України може провести контрольний матч із Ямайкою. Імовірність проведення цієї зустрічі дуже висока.

Якщо сторони знайдуть компроміс, то матч пройде на нейтральному полі - у Швейцарії. Примітно, що попередній контрольний поєдинок Україна грала на Кіпрі, де впоралася зі США - 2:0.

Зазначимо, що Ямайка претендувала на вихід на чемпіонат світу у Бразилії, але в підсумку програла суперництво США, Коста-Ріці, Гондурасу і Мексиці. На сьогоднішній день команда з Карибського басейну займає 81-ше місце в рейтингу ФІФА. Найбільшу ж популярність у футбольному світі Ямайка отримала завдяки виступу на чемпіонаті світу-1998, коли вона поступилася Аргентині на груповій стадії 0:5.

Навіть якщо не вдасться домовитися про спаринг з Ямайкою, національна збірна України проведе невеликий збір після заключного туру національного чемпіонату.

Очікується, що 12 травня головний тренер Михайло Фоменко оголосить список гравців, викликаних на травневий збір.

Нагадаємо, що раніше українська збірна відмовилася від південноамериканського турне, в рамках якого могла провести кілька матчів з учасниками ЧС, в тому числі і однією з кращих команд світу Аргентиною. !zn

Читайте також:

Збірна України не гратиме з Каталонією, - ЗМІ

Найкращий спринтер світу Усейн Болт може зіграти за збірну Ямайки з футболу

Футбольна збірна України представила нову форму

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі