Збірна України перемагає Грузію в товариському матчі

Поділитися
Збірна України перемагає Грузію в товариському матчі Збірна України здобуває перемогу © ФФУ
Підопічні Михайла Фоменка провели товариську зустріч в рамках підготовки до поєдинку з Люксембургом у відборі на чемпіонат Європи-2016.

Збірна України мінімально обіграла грузинів, завершивши тренувальні збори на мажорній ноті.

Перший тайм команди провели на рівних, але при цьому не створюючи проблем воротарям, які залишалися без діла, так як нападники обох збірних до перерви не завдали жодного удару в площину воріт. Кілька дальніх ударів з обох сторін були абсолютно невлучними.

На старті другого тайму Михайло Фоменко освіжив склад українців п'ятьма новими футболістами, які почали активно нагнітати ситуацію в атаці. На 57-й хвилині Артем Кравець скористався помилкою захисника і воротаря грузинів, відправивши м'яч у порожні ворота після відскоку від стійки. Через десять хвилин рахунок подвоїв Коноплянка, пробивши низом у падінні після навісу від Морозюка. За десять хвилин до закінчення основного часу Грузії вдалося скоротити відставання: Вацадзе скористався навісом, пробивши головою в падінні - 2:1. У суперника було ще кілька можливостей зрівняти рахунок, але одного разу виручив Бойко, а після удару Чантурії м'яч влучив у каркас воріт.

Товариський матч

Лінц (Австрія), стадіон "Кунштрасен Лінцер".

Україна - Грузія 2:1
Голи: Кравець, 57, Коноплянка, 67 - Вацадзе, 81

Україна: Бойко, Морозюк, Хачеріді, Ракицький, Ксьонз, Степаненко (Рибалка, 46), Гармаш (Сидорчук, 46), Ротань (Тимощук, 46), Гусєв (Шевчук, 46), Коноплянка (Олійник, 76), Селезньов (Кравець, 46)

Грузія: Лорія, Лобжанідзе, Кашія, Амісулашвілі, Казашвілі, Окріашвілі (Кенія), Ананідзе, Цхададзе (Чантурія, 46), Кобахідзе, Двалі, Наваловський

Читайте також: Україна втратила дві позиції в рейтингу ФІФА

Зі збору в Австрії українці повернуться 13 червня, а вже на наступний день у Львові проведуть матч відбору на Євро-2016 проти збірної Люксембургу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі