Збірна України перед Євро-2016 зіграє з Румунією в Італії

Поділитися
Збірна України перед Євро-2016 зіграє з Румунією в Італії Українці зіграють з румунами © football.ua
Товариська зустріч відбудеться в Турині.

Збірна України в рамках підготовки до чемпіонату Європи, який буде проходити у Франції, проведе товариський матч проти збірної Румунії.

Як повідомляє офіційний сайт Федерації футболу Румунії, зустріч відбудеться 29 травня, причому пройде в Італії - на "Стадіо Олімпіко" у Турині. Поєдинок розпочнеться о 19.30.

Нагадаємо, раніше у Федерації футболу України розповіли про плани підготовки збірної перед Євро-2016. Підопічні Михайла Фоменка напередодні чемпіонату Європи повинні провести три контрольні матчі.

Українці також зіграють зі збірною Албанії (3 червня в італійському Бергамо) і збірною Молдови (дата і місце проведення матчу поки невідомі, але, швидше за все, гра відбудеться 6 червня).

На Євро-2016, який стартує 10 червня, збірна України свій перший матч проведе 12 червня. "Жовто-сині" зіграють зі збірною Німеччини.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі