Збірна України обіграла Македонію і наздогнала в турнірній таблиці Словаччину

Поділитися
Збірна України обіграла Македонію і наздогнала в турнірній таблиці Словаччину Селезньов відкрив рахунок в матчі © uefa.com
Підопічні Михайла Фоменка виграли в Скоп'є завдяки голам Селезньова і Кравця.

Збірна України взяла три очки в Македонії, обігравши господарів поля в рамках групового етапу кваліфікації Євро-2016.

Українці з перших хвилин заволоділи ініціативою, забравши м'яч собі, але в першому таймі не могли створити по-справжньому небезпечних моментів біля воріт суперника. Були удари, були кутові, але при цьому не було стовідсоткових нагод відзначитися.

У другому таймі підопічні Михайла Фоменка додали і зуміли розпечатати ворота суперника. Спочатку Ярмоленко заробив для українців пенальті - м'яч після його удару головою влучив у руку Жуті. Одинадцятиметровий впевнено реалізував Селезньов. А вже під кінець зустрічі відзначився Кравець, який замінив Селезньова. Форвард "Динамо" втік від захисника у контратаці і переграв голкіпера.

Правда, не обійшлося і без ложки дьогтю. Хачеріді і Сидорчук отримали "гірчичники" і тепер пропустять вирішальний матч проти Іспанії.

Македонія - Україна - 0:2

Голи: Селезньов, 59, пенальті (відео голу), Кравець, 87 (відео голу)

Македонія: Пачовскі, Брдаровскі, Жута, Шиков, Рістевскі, Ашковскі (Несторовскі, 78), Петрович, Алімі, Ібраімі, Хасані (Абдураими, 22), Ілійоскі (Івановскі, 65).

Україна: П'ятов, Шевчук, Ракицький, Хачеріді, Федецький, Сидорчук, Рибалка, Ротань (Малиновський, 90), Ярмоленко (Караваєв, 86), Коноплянка, Селезньов (Кравець, 75).

Арбітр - Овідіу Хацеган

Попередження: Брдаровскі, 45+1, Жута, 59 - Хачеріді, 9, Сидорчук, 37

Читайте також: Збірна Іспанії втратила ключового захисника перед матчем з Україною

В інших матчах нашої групи Іспанія розгромила Люксембург (4:0) і завоювала путівку на Євро-2016. А Білорусь на виїзді сенсаційно обіграла Словаччину (1:0) і тим самим допомогла нашій збірній наздогнати словаків в турнірній таблиці. Перед заключним туром, в якому Україна буде приймати Іспанію, у нас і словаків по 19 очок. Але "жовто-сині" займають в турнірній таблиці третє місце.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі