Збірна США з баскетболу втратила ще одного лідера напередодні ЧС

Поділитися
Збірна США з баскетболу втратила ще одного лідера напередодні ЧС Кевін Дюрант (справа) збірній США не помічник © USA Today
4 вересня збірна України на чемпіонаті світу в Іспанії зіграє з однією з найтитулованіших збірних на планеті, якій не зможе допомогти зірка НБА Кевін Дюрант.

Олімпійський чемпіон Лондона-2012, лідер збірної США з баскетболу останніх років легкий форвард Кевін Дюрант не зможе допомогти своїй команді на чемпіонаті світу в Іспанії, де з американцями буде також змагатися і Україна.

Як повідомляє USA Today, баскетболіст покинув розташування збірної в Лас-Вегасі з причини фізичної та психічної втоми.

"Для мене це нелегке рішення, бо виступи за національну збірну - завжди велика честь. Я знаю, що я заборгував перед тими хлопцями, які тренуються поруч зі мною. Але пройшовши цей етап підготовки, я зрозумів, що не зумію викластися на сто відсотків в майбутніх матчах. Мені потрібно прийти до тями, обдумати все і почати підготовку до нового сезону в НБА. Однак я буду з нетерпінням чекати ще одного шансу надягти майку збірної США", - зазначив Дюрант після свого від'їзду.

Дюрант - одна з важливих фігур на майданчику у тих командах, за які він виступає. Зазначимо, що у Національній баскетбольній асоціації "Оклахома Сандер" він ставав найрезультативнішим гравцем регулярного чемпіонату-2013/14. До речі, цей титул підкорявся йому ще у трьох попередніх сезонах.

У збірній США Дюрант перемагав на чемпіонаті світу-2010, а через два роки виграв Олімпіаду в Лондоні.

Відзначимо, що раніше від виступів за збірну на ЧС-2014 відмовилися провідні баскетболісти збірної: ЛеБрон Джеймс, Блейк Гріффін і Кевін Лав. А форвард Підлогу Джордж зламав ногу під час тренувального поєдинку проти "Індіани Пейсерз".

Таким чином, у складі американської команди залишилося 15 баскетболістів. Наставник Майк Кшижевскі має зробити останній відсів, щоб заявити на світову першість 12 гравців. Додамо, що українці зіграють з США 4 вересня - останній поєдинок першого групового турніру. !zn

Читайте також:

Майк Фрателло "відсіяв" половину баскетболістів зі збірної України перед ЧС

Збірна України з баскетболу зіграє 10 матчів протягом 30 днів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі