Збірна не вміє раціонально розподіляти сили - Шевченко

Поділитися
Збірна не вміє раціонально розподіляти сили - Шевченко Шевченко хоче, щоб команда вміла варіювати темп © ФФУ
Головний тренер "жовто-синіх" вважає, що команда на хорошому рівні провела старт відбору на ЧС-2018.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував виступ команди на старті відбірного циклу на чемпіонат світу 2018 року.

"На мій погляд, ми втратили перемогу в першому матчі з Ісландією. Грали з хорошим суперником, і у нас був шанс завоювати три очки. Те ж саме можна сказати і про поєдинок з Туреччиною - у кінцівці нам просто не вистачило сил. Ці два матчі ми провели на хорошому рівні. Чому не вийшло перемогти? Тут немає однозначної відповіді. Але важливо, щоб команда зростала не тільки в плані якості демонстрованого футболу, але і в розумінні, як вести гру, іншими словами - як діяти в залежності від мінливої ситуації на полі. Потрібно знати, коли притримати м'яч, а коли прискорити загальнокомандну гру, прагнути до балансу цих дій.

У високому темпі демонструвати атакуючий футбол всі 90 хвилин дуже важко, тому потрібно вміти варіювати темп. Я хочу, щоб хлопці, граючи в агресивний, атакуючий футбол, знали, коли потрібно поберегти сили, а коли - прискоритися. Будемо прагнути до такої варіативності в діях колективу", - сказав Шевченко в інтерв'ю "Команді".

"Ми перевершили турків у контролі м'яча, в ефективності дій. До речі, в відбірній групі ми знаходимося серед лідерів і за іншими ігровими показниками. Чому провалили кінцівку? Швидше, через невміння раціонально розподілити свої сили по ходу матчу. Цього у нас поки немає", - також зазначив головний тренер збірної.

Нагадаємо, у трьох стартових матчах кваліфікації українська збірна набрала 5 очок і займає у своїй групі третє місце.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі