Збірна Албанії заплатила Вірменії, щоб виграти і вийти на Євро - ЗМІ

Поділитися
Збірна Албанії заплатила Вірменії, щоб виграти і вийти на Євро - ЗМІ Албанці тричі забили Вірменії © standard.co.uk
УЄФА розслідує обставини матчу, за підсумками якого албанці вперше потрапили на чемпіонат Європи.

У футбольній Європі назріває хабарний скандал. Збірна Албанії, за інформацією сербської преси, заплатила 2 мільйони євро гравцям збірної Вірменії, щоб здобути перемогу і вперше вийти на чемпіонат Європи. Повідомляється, що УЄФА планує розслідувати обставини гри.

Матч між Вірменією та Албанією відбувся 11 жовтня в рамках заключного туру групового етапу кваліфікації Євро-2016 в Єревані. Албанці виграли з рахунком 3:0 і обійшли в турнірній таблиці збірну Данії, вийшовши на чисте друге місце в своїй групі.

Першою інформацію про те, що матч був договірним, поширила сербська преса. За даними видання Telegraf.sr, албанська сторона заплатила голкіперу і трьом захисникам вірмен по 500 тисяч євро.

В Албанії вважають, що сербські ЗМІ навмисно розповсюджують подібну інформацію, домагаючись санкцій відносно албанців. Приміром, якщо Албанія за підсумками розслідування УЄФА буде позбавлена путівки на Євро, на друге місце в групі підніметься Данія, а третє місце, а з ним і путівка в плей-офф кваліфікації дістанеться Сербії.

"УЄФА однозначно в усьому розбереться, так як у пресі з'явилося занадто багато скандальної інформації. Звіти делегата та арбітра будуть уважно вивчені. Немає диму без вогню, тому потрібно зайнятися справою", - сказав делегат УЄФА Душан Маравіч.

Нагадаємо, Албанія вперше пробилася на чемпіонат Європи поряд зі збірними Північної Ірландії, Ісландії та Уельсу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі