Запросити в "Динамо" сильних легіонерів зараз неможливо - Суркіс

Поділитися
Запросити в "Динамо" сильних легіонерів зараз неможливо - Суркіс Суркіс робить ставку на молодих гравців © shahta.org
Президент київського клубу впевнений, що команда ще побореться за золоті медалі в поточному чемпіонаті.

Президент "Динамо" Ігор Суркіс розповів про цілі на поточний сезон і трансферну політику клубу.

"Мене вже звинувачують у тому, що я дав вказівку перебудовуватися у вересні, по ходу сезону, але я нічого такого не говорив: я ставив завдання вийти з групи Ліги чемпіонів. Але задовго до цього ми говорили з Ребровим про запрошення молоді в склад, розуміючи, що зробити гучні придбання нам не вдасться".

"Під "гучними трансферами" я не маю на увазі Роналду або Суареса - я маю на увазі футболістів, які значно сильніше тих, хто зараз є в нашому складі. І ось таких виконавців зараз запросити в "Динамо" практично неможливо. Якщо тільки не платити величезну трансферну суму і не підписувати контракти на величезну заробітну плату. Вважаю зараз недоцільним платити такі гроші футболістам за те, щоб вони грали в сезоні 2-4 матчі з "Шахтарем" і два матчі з командами, які займають третє місце", - сказав Суркіс.

При цьому президент киян впевнений, що підопічні Сергія Реброва ще не вибули з чемпіонської гонки, незважаючи на відрив "Шахтаря" на 8 очок.

"Всі кричали про сенсації, про те, що "Зоря" буде на високому місці. Але "Зоря" буде на тому місці, на якому вона буде. І "Динамо" буде на тому місці, на якому буде. Якщо ми в цьому сезоні не виграємо золоті медалі, хоча повірте, незважаючи на поточну турнірну ситуацію, ми за них поборемося, то в наступному сезоні знову вступимо в чемпіонську гонку".

Нагадаємо, раніше Суркіс висловив бажання "позбутися баласту" у команді.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі