Запорізький "Мотор" вибув з гандбольної Ліги чемпіонів

Поділитися
Запорізький "Мотор" вибув з гандбольної Ліги чемпіонів "Мотор" поступився фавориту ЛЧ © XSport
Українська команда завершила єврокубковий сезон.

Запорізький "Мотор", який був єдиним представником України в гандбольній Лізі чемпіонів, завершив єврокубковий сезон на стадії 1/8 фіналу. Українці зазнали другої поспіль поразки від угорського "Веспрема".

Перша зустріч "Мотора" з минулорічним фіналістом Ліги чемпіонів "Веспремом" була для запорожців домашньої, а гості здобули перемогу з рахунком 29:24. Поєдинок-відповідь відбувся вчора, 26 березня, а перевага угорців була ще більш відчутною - зустріч завершилася з різницею в 13 м'ячів - 28:41 на користь "Веспрема".

Реалізація українців була вкрай слабкою - плеймейкери литовець Аденас Малашинскас і головний бомбардир сезону білорус Борис Пуховський змогли закинути тільки по три голи, а Сергій Шельменко та Ігор Сорока записали на свій рахунок по шість влучних кидків. Тим не менш, варто відзначити, що угорці з самого початку вважалися беззаперечними фаворитами поєдинку і прогнозовано пройшли далі.

Нагадаємо, "Мотор" зайняв перше місце в групі, здобувши сім перемог у десяти матчах групи при одній нічиїй і двох поразках. У першому раунді плей-офф запорожцям протистояла друга команда групи С - іспанський клуб "Натурхаус Ла Ріоха" з міста Логроньо, який українці обіграли двічі - 31:30 та 39:37.

Читайте також: "Мотор" виграв у норвезького "Ельверума" в гандбольній Лізі чемпіонів

В поточному сезоні чемпіонату України "Мотор" ділить перше місце в турнірній таблиці з запорізьким ЗТР - обидві команди мають по 26 очок в своєму активі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі