Запорізький "Металург" прийме "Динамо" в Києві

Поділитися
Запорізький "Металург" прийме "Динамо" в Києві "Металург" проведе домашній матч у Києві © ФК Металург Запоріжжя
Поєдинок перенесено в столицю і фактично стане домашнім для чемпіонів України.

У матчі 12-го туру української Прем'єр-ліги, який відбудеться 4 грудня, київське "Динамо" повинно було зіграти в Запоріжжі з місцевим "Металургом".

Однак сьогодні, 27 листопада, офіційний сайт "Динамо" повідомив про рішення керівництва Прем'єр-ліги перенести матч в Київ. Причиною такого кроку стали фінансові проблеми запорізького клубу, який знаходиться на межі зникнення і в грудні планує звільнити всіх співробітників і футболістів.

"Кошти, які ми зібрали для підтримки "Металурга" фактично вже вичерпалися. Тому проведення домашнього матчу команди проти київського "Динамо" є дуже проблематичним", - прокоментував ситуацію Віталій Ніколаєнко, заступник голови Запорізької обласної федерації футболу.

"У нас була конкретна мета – допомогти команді у складній ситуації дограти до кінця першої частини сезону, тобто, до 4 грудня. З цим завданням ми справляємося. Зробили все, що могли. Ідейними натхненниками цього процесу були і небайдужі запорожці. Ми постійно ведемо діалог з Прем'єр-Лігою і ФФУ. Пишемо листи, просимо допомогти. На жаль, конкретну фінансову допомогу ми від них не отримували. Всі кошти, які ми використовували для підтримки "Металурга", надходили від наших місцевих підприємців, від городян, які допомагають хто чим може".

Читайте також: Ультрас "Металурга" заявили, що не хочуть бачити "Шахтар" у Запоріжжі

Нагадаємо, що в даний момент команда Анатолія Чанцева займає останнє місце в турнірній таблиці, відстаючи від 13-го "Чорноморця" на шість очок.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі