Запорізький "Металург" погасив борги по зарплаті перед співробітниками

Поділитися
Запорізький "Металург" погасив борги по зарплаті перед співробітниками "Металург" виплатив частину боргів © ФК Металург Запоріжжя
При цьому про футболістів мови поки не йде.

Запорізький "Металург" погасив заборгованість по зарплаті перед працівниками клубу. Така заява з'явилася на офіційному сайті "Металурга" і стала першим повідомленням від клубу в 2016-му році.

"Утворилася заборгованість по заробітній платі, яка була повністю погашена 29 січня поточного року перед усіма співробітниками Громадської організації ФК "Металург", а 18 лютого була виплачена заборгованість за вересень і першу половину жовтня 2015 року 146 співробітникам ТОВ ПФК "Металург-Запоріжжя", які звернулися із заявами в комісію по трудових спорах".

"Зобов'язання, взяті на себе ФК "Металург", виконуються. ФК "Металург" пам'ятає про тих, хто свого часу працював на благо клубу, і виконує дану обіцянку, докладаючи максимум зусиль до якнайшвидшого погашення всіх заборгованостей перед колишніми працівниками", - говориться заява.

Нагадаємо, що "Металург" так і не знайшов інвестора і ймовірність старту команди у другій частині сезону дорівнює нулю. При цьому тренерський штаб на чолі з Анатолієм Чанцевим і всі футболісти вже розірвали контракти з клубом.

Читайте також: "Зоря" підписала екс-нападника запорізького "Металурга"

Варто відзначити, що робоча група з порятунку клубу розглядає варіант переводу першої команди в Другу лігу чемпіонату України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі