Захисник "Карпат" Костевич продовжить кар'єру в польському "Леху"

Поділитися
Захисник "Карпат" Костевич продовжить кар'єру в польському "Леху" Костевич вже прибув у розташування "Леха" © Sport Arena
Ще один український футболіст покине Прем'єр-лігу.

Захисник львівських "Карпат" Володимир Костевич продовжить кар'єру в польському "Леху". Про це заявив сам гравець в коментарі прес-службі клубу з Познані.

"Про інтерес з боку "Леха" я дізнався близько двох років тому, але тільки тепер зважився перейти в цей клуб. Перехід в "Лех" буде для мене і моєї кар'єри кроком вперед. У Познані я буду розвиватися як футболіст", - цитує Костевича офіційний сайт "Леха".

24-річний захисник днями підпише контракт з польським клубом і буде представлений вболівальникам. Українець може замінити в "Леху" Тамаша Кадара, який, за даними ряду ЗМІ, цікавий київському "Динамо".

Костевич є вихованцем "Карпат" і в поточному сезоні провів 16 матчів в українській Прем'єр-лізі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що кар'єру в турецькому "Бешикташі" може продовжити захисник збірної України Едуард Соболь.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі