Захисник "Дніпра" вважає, що його команді не допомогли б навіть Мессі з Роналду

Поділитися
Захисник "Дніпра" вважає, що його команді не допомогли б навіть Мессі з Роналду Артем Федецький вважає, що його команді не пощастило © moskva.com
Дніпропетровці грали настільки повільно, неквапом і не винахідливо, що навіть команди з Азербайджану не склало праці успішно відбити всі настання суперника.

Захисник "Дніпра" Артем Федецький вважає, що в провальному поєдинку Ліги Європи проти "Карабаху"його команді не допомогли б навіть такі зірки світового футбол як Ліонель Мессі і Кріштіану Роналду.

За словами Федецького, його "Дніпру" просто не пощастило забити гол - на відміну від суперника, який зловив дніпропетровців на контратаці.

"Грали жахливо, звичайно. Пропустили контратаку. Знали, що "Карабах" буде грати від оборони, будуть щільно закривати фланги. У другому таймі ми намагалися виправити ситуацію, але поїзд вже пішов і було вже пізно. Навіть Мессі і Кріштіану Роналду нам би сьогодні не допомогли", - чи то жартома, чи то всерйоз заявив після матчу лідер дніпропетровської оборони.

Читайте також: Маркевич вважає, що доля "Дніпра" у Лізі Європи вирішиться в заключному матчі

Нагадаємо, "Дніпро" повністю провалив наступальні дії в першому таймі, пропустивши гол на 20-й хвилині. Поступово "Карабаху" вдалося підлаштуватися під нехитрі комбінації дніпрян і вони без праці відбивали всі атаки. З-за чергової невдачі "синьо-біло-сині" опинилися на останньому місці в групі F.

Федецький вважає, що для "Дніпра" ще нічого не втрачено в Лізі Європи, і головне - не опускати руки, а працювати над помилками і робити правильні висновки. Однак при цьому важливий фактор вболівальницької підтримки, адже в Києві на поєдинок з "Карабахом" прийшло невелика кількість глядачів.

"Я думаю, краще б ми зіграли десь на "Оболоні", або на "Динамо", а то граєш на "Олімпійському", а відчуття, що ми десь на зборах. Якийсь товариський матч. Немає людей. Це не те. Класно в Сент-Етьєні було, коли навіть публіка не твоя, але стадіон заповнений і відчувається рівень Ліги Європи", - цитує захисника ХSport.

Додамо, що наступний матч у Лізі Європи дніпряни проведуть на виїзді проти "Карабаху". Гра відбудеться 6 листопада.

Раніше повідомлялося, що наставник "Дніпра" Мирон Маркевич визнав, що в протистоянні з "Карабахом" його підопічні не проявили себе як единам команда.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі