Забивши чотири м'ячі у ворота "Реала", Левандовскі наблизився до статусу "великого"

Поділитися
Забивши чотири м'ячі у ворота "Реала", Левандовскі наблизився до статусу "великого" Роберт Левандовскі: народження нової зірки © football365.com
Форвард "Боруссії" завдяки надвдалій грі в першому матчі півфіналу Ліги Чемпіонів отримав кілька нових регалій у своїй кар'єрі.

Нападаючий "Боруссії" завдяки чудовій результативності, показаній в першому матчі півфіналу Ліги Чемпіонів став автором відразу кілька досягнень в історії клубу і європейського футболу в цілому.

Забивши чотири голи у матчах такого високого рангу, а мова йде про півфінальну або фінальну стадію розіграшу Кубку Європейських Чемпіонів, він повторив досягнення легендарного угорського футболіста Ференца Пушкаша. Свій рекорд угорець, до речі, на той час гравець "Реала", встановив у далекому 1960-му. Від лівої ноги Пушкаша тоді постраждав німецький "Айнтрахт", який "Королівський клуб" обіграв у фіналі Кубка Чемпіонів.

Також поляку вдалося назавжди внести своє ім'я в історію дортмундського клубу. Забивши 11 голів у нинішньому розіграші Ліги Чемпіонів, він оновив клубний бомбардирський рекорд, який раніше належав чеху Яну Коллеру - на рахунку чеха було 10 м'ячів.

Нагадаємо, що 24 квітня дортмундська "Боруссія" розгромила "Реал" 4:1 у першому матчі 1/2 фіналу Ліги Чемпіонів. На чотири м'ячі Левандовскі іспанці відповіли голом Кріштіану Роналду.

Німецька преса виписала поляку значну порцію компліментів за його гру проти суперклубу з Іспанії.

"Суперзірка Роналду? Ні! Ім'я мегасуперзірки вечора - Левандовскі!", - пише Bild.

"Чотири потрапляння! Левандовскі обстрілює "Реал". Клопп та його титан, що забиває голи. Німецький фінал зовсім близький", - буквально захоплюються журналісти видання в заголовку.

"У команді рівних за класом футболістів видатну гру провів голеадор Левандовскі, який забив чотири голи для команди Клоппа. Тепер до німецько-німецького фіналу 25 травня на лондонському стадіоні "Уемблі" рукою подати", - вважає Kicker.

Сам герой поєдинку також не міг стримати своїх емоцій, проте спробував застерегти всіх від завчасного святкування виходу у фінал.

"Це безумство. Взагалі не знаю, що повинен сказати. Але ми зробили тільки крок. Повинні по-справжньому добре зіграти і в Мадриді", - зазначив Левандовскі. !zn

Читайте також:

Ярмоленко побив національний рекорд Шевченка і Реброва

Букмекери не вірили у "Борусію" у протистоянні з "Реалом"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі