З провини своїх уболівальників вперше в історії грецький АЕК залишить вищу лігу

Поділитися
З провини своїх уболівальників вперше в історії грецький АЕК залишить вищу лігу Вибігли на поле - підставили команду © globallookpress.com
Один зі старожилів і провідних клубів грецького чемпіонату з футболу покине елітний дивізіон вперше у своїй 89-річній історії.

Афінський АЕК, один з найтитулованіших клубів Греції, 11-разовий володар золотих медалей національного чемпіонату вперше у своїй 89-річній історії залишить Суперлігу за результатами сезону-2012/13, інформує Newsru.com.

Клуб був позбавлений трьох очок за безлади, влаштовані їхніми уболівальниками в минулому матчі чемпіонату країни. Балів команді не вистачить, щоб вибратися із зони вильоту. Тим більше, АЕК очікує нелегкий виїзний поєдинок проти "Атромітоса", що йде на п'ятому місці.

Дисциплінарний комітет Суперліги чемпіонату Греції прийняв рішення про зняття очок після інциденту у матчі АЕКа з "Пантракікосом" в минулі вихідні. Зустріч була перервана після того, як фанати вибігли на поле. АЕК покараний технічною поразкою 0:3, позбавленням трьох очок у цьому сезоні і двох - у наступному та штрафом на суму 4 тисячі євро.

Втративши три бали, АЕК опинився в зоні вильоту з відставанням від рятівного місця у п'ять очок і вже не зможе його відіграти за тур, що залишився. Нагадаємо, що в Суперлізі Греції виступає 16 команд, три найгірші з них залишають елітний дивізіон.

В останні роки АЕК переживає не кращі роки через фінансові проблеми. У 2004 році команда ледь не припинила існування.

Втім, що стосується санкцій грецької федерації, то керівництво клубу подало апеляцію, яка буде розглянута у неділю. !zn

Читайте також:

Засмучений поразкою, воротар турецького клубу побив вболівальника, що вибіг на поле

Ще одна трагедія на південноамериканських стадіонах

В Азії ідея об'єднаного чемпіонату втілиться раніше, ніж в Україні і Росії

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі