"Ювентус" вийшов у півфінал Ліги Чемпіонів вперше за 12 років

Відео
Поділитися
"Ювентус" вийшов у півфінал Ліги Чемпіонів вперше за 12 років Ювентус вийшов у півфінал вперше з 2003 року © Facebook/FC Juventus
На стику століть "Стара синьйора" була серед найкращих команд Європи. Однак незабаром настали часи "Барселони", "Челсі" та інших, а туринці відійшли на задній план.

У матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів "Ювентус" зіграв внічию з "Монако" 0:0 і вийшов у наступний раунд турніру завдяки голу, забитому будинку з досить неоднозначного пенальті.

Для "Старої синьйори" це перший з сезону-2002/03 вихід в 1/2 фіналу Ліги Чемпіонв. Нагадаємо, що в тому сезоні туринці в 1/4 фіналу здолали "Барселону", а в підсумку дійшли до фіналу, де поступилися співвітчизників з "Мілана".

Також слід зазначити і те, що вперше за 5 років італійська команда зіграє на настільки високому рівні плей-офф. У сезоні-2009/10 у чвертьфіналі був представлений "Інтер".

"Монако" (Франція) - "Ювентус" (Італія) - 0:0

Перший матч - 0:1.

"Монако": Субашич, Фабинью, Раджі, Абденнур, Кюрзава, Бернарду Сілва, Тулалан (Бербатов, 46), Кондогбья, Жоау Моутінью, Феррейра-Карраско (Матеус Карвалью, 87), Марсьяль (Жермен, 76).

"Ювентус": Буффон, Барцальї, Бонуччі, К'єлліні, Ліхтштайнер, Пірло, Маркізіо, Відаль (Перейра, 77), Евра (Падоїн, 90), Тевес, Мората (Льоренте, 69).

Попередження: К'єлліні, 1. Бернарду Сілва, 50. Кондогбья, 76. Тевес, 86.

Суддя: Коллам.

22 квітня. Монако. Стадіон "Луї II".

Суперник "Ювентуса" по півфіналу визначиться після жеребкування, яке відбудеться у Ньоні в п'ятницю, 24 квітня, о 13:00. Перші матчі відбудуться 5-6 травня, у відповідь - 12-13 травня. Фінал - 6 червня в Берліні.

Читайте також: "Наполі" перервав переможну серію "Ювентуса" в Суперкубку Італії

21 квітня визначилися перші півфіналісти турніру. 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів "Барселона" за сумою двох матчів пройшла "Парі Сен-Жермен" (3:1 та 2:0), а "Баварія" не залишила шансів "Порту" (1:3 та 6:1).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі