Йовічевіч залишив "Карпати"

Поділитися
Йовічевіч залишив "Карпати" У Йовічевіча закінчився контракт © ФК Металіст
Львівський клуб буде шукати нового головного тренера.

Ігор Йовічевіч покинув "Карпати". Про це заявив виконуючий обов'язки генерального директора львівського клубу Юрій Дячук-Ставицький.

"У Йовічевіча, а також спортивного директора клубу Юрія Беньо закінчилися контракти, вони покинуть команду. У понеділок, 18 січня, президент клубу все оголосить і представить людей", - сказав Дячук-Ставицький в коментарі телеканалу "Футбол 1".

За інформацією телеканалу, "Карпати" розглядають двох кандидатів на роль головного тренера - Андрія Тлумака та Романа Толочка. У той же час по інформації Tribuna.com, необхідна тренерська ліцензія є тільки у Дячука-Ставицького, який, швидше за все, очолить "Карпати" до кінця сезону. А вже влітку львівський клуб запросить нового тренера.

Нагадаємо, раніше в ЗМІ повідомлялося, що у Йовічевіча виник конфлікт всередині клубу. У підсумку керівництво "Карпат" вирішило не продовжувати угоду з хорватським фахівцем, який очолював команду з літа 2014 року.

Осінню частину сезону "Карпати" завершили на восьмому місці в Прем'єр-лізі. Львів'яни набрали 21 очко у 16 матчах.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі