Євросоюз заборонив продавати Україні гвинтівки для біатлоністів

Поділитися
Євросоюз заборонив продавати Україні гвинтівки для біатлоністів Українські біатлоністи виступають зі старою зброєю © XSport.ua
У спортсменів немає можливості оновити свою зброю.

У членів збірної України з біатлону немає можливості придбати нові гвинтівки, тому що Євросоюз відмовляється продавати країні навіть спортивну зброю. Про це повідомив президент Федерації біатлону України (ФБУ Володимир Бринзак.

"Нам треба вже Підгрушній поміняти зброю, а Євросоюз заборонив Україні її продавати, і Джимі гвинтівку міняти треба. Патрони нам не продають, тому що у нас війна. А виступати і тренуватися треба. І нікого це не хвилює, що нам не можна купити спортивну гвинтівку для лідерів або патрони".

Генеральний секретар ФБУ додав, що відмову надіслала німецька фірма-виробник:

"Шановні панове, дякуємо вам за інтерес до нашої продукції. На жаль, ми досі не отримали дозвіл на експорт в Україну", - такою була відповідь.

"У Підгрушної та Джими є зброя, але її бажано замінити, щоб вже на Олімпіаді-2018 вони могли виступати з новими гвинтівками".

Підсумковий залік Кубка світу з біатлону після етапу в Естерсунді.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі