Ярославський не збирається розлучатися з футболом, але на сьогоднішній день проектів у нього немає

Поділитися
Ярославський не збирається розлучатися з футболом, але на сьогоднішній день проектів у нього немає © rush.org.ua
Ярославський не збирається йти з футболу: великий проект - це буде футбольний проект, у футбольній індустрії. Його можна чекати в будь-який момент.

Харківський бізнесмен, колишній власник футбольного клубу «Металіст» Олександр Ярославський запевняє, що на сьогоднішній день у нього немає проектів в українському футболі.

Про це він сказав, коментуючи поширену в ЗМІ інформацію про нібито придбання ним футбольного клубу «Металург» (Запоріжжя) за 20 мільйонів євро.

«Я думаю, що 20 мільйонів євро сьогодні вже жоден клуб не коштує в Україні. Тому перше, що не відповідає дійсності, - це 20 мільйонів євро. Я б не сказав, що це правда (придбання запорізького «Металурга»), але у світі взагалі немає нічого неможливого, я вам так скажу», - зазначив Ярославський.

«Ні, зараз у мене немає проектів в українському футболі», - додав він.

Коментуючи інформацію про те, що керівництво запорізького «Металурга» спростувало продаж клубу, Ярославський також сказав: «В Одесі кажуть: як ви кажете, так ви і маєте рацію. Якщо вони спростовують, значить, вони мають рацію».

У той же час бізнесмен підкреслив, що не збирається «іти з футболу».

«Я ж у футболі. Якщо я сюди потрапив, то потрапив назавжди. З футболу я йти не збираюся! Обов'язково будуть проекти, і проекти, скажу, не маленькі», - зауважив Ярославський.

Бізнесмен зазначив, що спортивні проекти, які він має намір реалізувати, будуть пов'язані виключно з футболом.

«Вони (проекти) будуть пов'язані з футболом. Вони не будуть зв'язані, ані з баскетболом, ані з тенісом. Єдине, що в мене є, «Олімп» - регбі, успішний клуб в Харкові. Його я буду підтримувати, бо там мої друзі. А великий проект - це буде футбольний проект, у футбольній індустрії. Його можна чекати в будь-який момент», - сказав Ярославський.

Як повідомили ряд українських ЗМІ, Ярославський 31 грудня 2012 року нібито придбав ФК «Металург» (Запоріжжя). За даними видань, вартість угоди становила 20 млн євро. При цьому нібито Ярославський планував збільшити річний бюджет цього клубу до 50 млн євро.

У той же час, в офіційній заяві запорізької команди було сказано, що клуб не міняв власника. «Це чийсь несмішний новорічний жарт. «Металург» ані Ярославському, ані комусь іншому не продавався. Команда готується до зборів у Туреччині», - повідомив менеджмент клубу. !zn

Читайте також:

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі