Ярмоленко знає, що необхідно для переходу в європейський топ-клуб

Поділитися
Ярмоленко знає, що необхідно для переходу в європейський топ-клуб Ярмоленко мріє про європейський топ-чемпіонаті
Чутки про те, що лідер київського "Динамо" переїде в один з провідних клубів Європи, не замовкають. Втім, гравець не особливо переживає з цього приводу.

Лідер київського "Динамо" Андрій Ярмоленко поки не збирається покидати розташування своєї команди. Футболіст дотримується своєї обіцянки грати в Київ до тих пір, поки не здобуде тут який-небудь титул.

"Є тренування, потрібно виходити і на них працювати і доводити. Тоді і пропозиція надійде", - цитує Ярмоленка dynamo.kiev.ua.

"Так, я хочу спробувати свої сили в якомусь топ-чемпіонаті, але для того, щоб звернути на себе увагу якогось клубу, потрібно добре грати тут, багато забивати, багато віддавати і, звичайно, пора вже що-небудь виграти. Так що мене ці чутки ніяк не відволікають. Якщо буде якась пропозиція-розмовляти. Про це ми і домовилися з Ігорем Михайловичем, - зазначив Андрій.

Нагадаємо, що в зимове трансферне вікно про своє бажання підписати контракт з Ярмоленко повідомили в італійській "Ромі", яка не зуміла переманити в свої ряди Євгена Коноплянку з "Дніпра". Проте швидше за все справжнє полювання на Ярмоленка відкриється влітку, після того, як завершиться сезон - "Динамо" має хороші шанси на чемпіонство і вдалий виступ у плей-офф Ліги Європи.

Напередодні президент киян Ігор Суркіс заявив, що Динамо збираються більше довіряти українським футболістам. Бос динамівців вважає, що місцеві вихованці будуть більше віддаватися команді.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі