Ярмоленко зізнався, що готовий перейти в "Сток Сіті"

Поділитися
Ярмоленко зізнався, що готовий перейти в "Сток Сіті" Ярмоленко більше не буде продовжувати контракт з "Динамо"
Лідер "Динамо" був би не проти поїхати в не самий сильний клуб, але Ігор Суркіс його не відпускає.

Андрій Ярмоленко зізнався, що готовий перейти в "Сток Сіті". Пропозиція середняка англійської Прем'єр-ліги, за словами лідера "Динамо", ще діє, але Ігор Суркіс відпускати гравця в клуб рівня "Стоку" не хоче.

"Мені було б цікаво грати за "Сток Сіті". Це ж чемпіонат Англії, кожна гра цікава. Я вважаю, що зміна чемпіонату України на англійську Прем'єр-лігу - крок вперед, - сказав Ярмоленко в інтерв'ю програмі "ПроФутбол", - У мене є амбіції, хочеться грати в топовому клубі, але якщо таких пропозицій немає... Я зважив всі "за" і "проти" в цьому варіанті є свої мінуси, але... Приємніше грати, коли щотижня на стадіон приходить по 50 тисяч, а не 5... Коли ти граєш з "Манчестер Юнайтед", "Челсі", "Арсеналом", "Тоттенхемом" і "Ліверпулем", то будеш тільки рости, рухатися вперед".

За словами Ярмоленка, перешкода тільки в президентові "Динамо", який вважає, що гравець повинен йти виключно в топ-клуб: "Пропозиція "Стоку" ще в силі. У мене була домовленість з президентом, але він вирішив мене не відпускати. Я пролонгував угоду зі своїм клубом, щоб він міг отримати компенсацію за те, що зробив з мене того, ким я є зараз. Ігор Михайлович не захотів забирати гроші - я не можу змусити його це зробити. Він сказав, що "Сток Сіті" - не мій рівень".

Ще раз продовжувати контракт з "Динамо" Ярмоленко не буде, і якщо зараз не вдасться ні з ким домовитися, то через рік залишить Київ у статусі вільного агента: "Я вважаю, що в цьому немає сенсу йти кудись у 27-28 років. Минулого літа я сказав Ігорю Михайловичу, що підписую свій останній контракт з "Динамо".

Нагадаємо, раніше головний тренер "Динамо" Сергій Ребров заявляв, що "Сток Сіті" - це не рівень Ярмоленко. Також інтерес до українського вінгера приписували лондонському "Тоттенхему".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі